onsdag 8 juli 2009

what did you do to my life?



vaknade av blixtar, åska, spöregn, hagel. men jag gillar det. som att vakna i en husvagn. nu skiner solen och jag tackade nej till en kväll ute för att jag är en flitig arbetare. ajajajdå.

5 kommentarer:

  1. du är så duktig fina vännen! går det bra på jobbet? känns det rätt, blir du kvar?
    jag fick världens panik över mitt studieval idag. tänk om jag valt fel! saknar dig! ska försöka komma ner snart, annars får du mer än gärna komma hit. puss!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. ja det går bra! jag vet inget om hösten än, de svamlar lite hit och dit om att man får se vad som händer, att det brukar lösa sig. men jag vet ingenting. ska försöka börja söka andra jobb i veckan med!

    det är bara du som vet vad du vill. det enda jag vet är att det är en bra utbildning. men känn bara vad som känns rätt just nu. vill du göra detta nu så gör det. och om du vill något annat nästa höst så gör du det. man ska inte vara så himla rädd för att välja fel. all kunskap är bra kunskap.
    puss

    SvaraRadera
  4. låter bra det:) har du roliga människor att jobba med och bra arbetsuppgifter? vad får du göra? jag hoppas de erbjuder dig fortsättning om du är sugen på det. du är så bra så det borde de göra.

    ja jag vet, jag jobbar på att ta det en sak i taget. det snurrar till i tankeverksamheten ibland bara. men du har absolut rätt, det känns rätt nu och sedan är sedan. man kan ju aldrig kunna för mkt mönsterkonstruktion heller:) det blir nog bra till slut.
    puss

    SvaraRadera
  5. ja det är bara fina männsikor, jag provar av alla kläder och ser så att de sitter bra och godkänner dom och sådör. gör måttlistor, bestämmer vilka mått plaggen ska ha och sådär. lite svårt att beskriva, ska förklara närmare när vi ses. men det är över förväntan helt klart, jag tror jag gillar det!
    puss

    SvaraRadera